Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från maj 13, 2011

Dag 132 - Snabbt inlägg

Viktminskning - checkJobb - checkHem till mor - checkMinneslund - checkSkött maten - checkTrött och vill gå och lägga sig - checkPacka ryggsäcken för vandringen imorgon - nope20 dagar kvar på Challengen och till ostbågar - checkGo natt!

Denna veckans vikt

JA!!!! Under 90 men fortfarande för nära för att det ska vara stabilt. Men nu blev jag väldigt taggad för de sista 3 veckorna. Hade gärna velat nå 15 kilo men vågar knappt säga det för då stänger väl fettcellerna ner och vägrar lämna kroppen. Total hittills är 13,1 kilo och då är det 1,9 kvar. Heja på mig!

Fel på blogger

Har inte kunnat blogga sedan igår för det är något fel på verktyget plus att inläggen sedan i onsdags och torsdags är borta :-( Tydligen något försök till uppgradering av systemet - jo men det gick ju bra.... Hittade som tur vart inläggen i ett "gammalt" fönster jag hade öppet så jag tog kopia utav texterna snabbt.

Torsdagskväll inlägg
Jag vill - vill du?
Blev tipsad utav instruktör Katarina på Studio S att det ska vara zumbaparty på Isstadion i Malmö den 28 maj. Jag vill jättegärna dit men det hade ju varit kul med sällskap. Vill du följa med?
Du hittar lite mer info här: http://www.zumbazyd.se/ och man beställer biljetter från Julius som kostar 225 kronor. Kom igen nu du kan väl zumba med mig?

Torsdagsinlägg
Dag 131 - Nu kör vi!

Insåg imorse att shit 3 sista veckorna på 152 dagars Challengen och nu gäller det. Tänker köra extra tufft de sista veckorna för sedan vet jag att juni blir lite slappig med Italien resa och sockerdagar. När jag menar köra tufft så kan jag inte gö…