Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från maj 15, 2011

Ost och Baconpaj

Dagens testrecept kommer från Björn Ferry's "Ferry Food". Ost och baconpaj men typ mer som fläskpannkaka med spenat. Lät kanske inte så säljande men det var väldigt gott. Dock är ju pajskal också gott och det finns ju inte här... Men enkelt att laga och good for you.

Ingredienser (4 port) 200 gr bacontärningar
1 dl riven västerbottenost 6 ägg 2 dl vispgrädde 1 påse färsk bladspenat smör salt och peppar (jag skippade saltet och det är inga problem - tog vit- och svartpeppar)
Gör så här: Smörj en pajform med lite smör, stek bacon och låt rinna av, vispa ihop ägg, ost, grädde. Lägg i spenat och bacon i formen och häll på äggblandningen, krydda. In i ugnen i 200 grader i ca 30 min eller tills det ser färdigt ut. Servera med sallad.
 Före  Efter

Dag 134 - Världsrekord på crosstrainern

Kommer ihåg mitt första försök på crosstrainer i början på 2008. Klarade knappt 5 minuter på det lättaste och hade typ nära döden upplevelser. Tidrekordet är 50 minuter men på level 2-3. Idag körde jag 40 minuter på level 5. Och då hade jag kört 60 minuter zumba innan. Så jag är väldigt nöjd med mig själv.

Annars har dagen tillbringats med att tvätta träningskläder, handlat ägg, gjort bacon- och spenatpaj och räksallad, kokat ägg. Plus att jag köpt biljett till zumbaeventet på Isstadion i Malmö den 28 maj - ska bli så kul!!! Och nu är det movietajm!