Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från maj 27, 2011

Dag 146 - Världsrekord i crosstrainer

06.00 ringde klockan. Var bara att släpa sig ur gosiga sängen. Iväg till gymmet. Blev faktiskt glad när jag kom dit och ställde mig på crosstrainer. Som att komma hem :-) Kände mig stark men la mig på en lagom nivå. Dock pinnade jag på och vips så hade jag kört en timme. Det är ju världsrekord för mig! Och nu är det 670 minuter kvar...Men hade lite minuter att ta igen så det var på med träningskläderna igen och så körde jag lite zumba på Kinecten. Allt räknas och svetten lackade. Under tiden fixade maken med fredagsmiddagen. Jag har verkligen världens bästa make. Tänk snart firar vi 5-årig bröllopsdag i Italien!!!

Bortskämda kollegor

Här fixar man tårta plus lösgodis till kollegorna fast man inte äter själv. Är ju tortyr. Borde servera vars ett kokt ägg och lite mandlar istället eller hur?

Japp du ser rätt salta sillar på en röd prinsesstårta. Vi har äran att utses till Red Herring Top 100 Europe listan och det måste firas. Men jag fick improvisera lite :-)

Denna veckans vikt

Helt nöjd med detta för jag hade förväntat mig 2 kilo upp och inte 2 hekto. 0,7 kilo kvar till mitt drömmål under min 152 dagars Challenge och en vecka kvar. Wish me luck!