Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från maj 28, 2011

Träningsminuter...

Jag tyckte det var väldigt kul med zumbapartyt i Malmö. Visserligen kunde det har varit med folk men å andra sidan så steppa ju ingen en på tårna. Och livebandet var suveränt. Det var kul att så många från Studio S var där. Många hälsar man ju på och kanske utbyter några få ord innan eller efter ett pass. Men nu fick vi tillfälle att prata mer och det tyckte jag var roligt.

Nu kan jag också meddela att jag har uppnått 79% utav mitt MMM dvs MinutMåletiMaj (tyckte jag fick hotta upp det med en lite snitsig förkortning). Det betyder att jag har tränat 1980 minuter utav det uppsatta målet på 2500. Och då är det 520 kvar tills fredagmorgon. Det ska jag fixa!

Fick en fråga hur jag satte upp mina mål med träningsminuter. Det hela började förra sommaren efter midsommar då jag hade insett vad som höllt på hända dvs att jag snart var tillbaks på min ursprungsvikt (NO!). Behövde då ett väldigt konkret tillvägagångssätt att sätta upp mål och att mäta dem. Framför allt komma igång med träningen ig…

Dag 147 - Redo för zumbaparty!

Dagen började med PT-pass och löpbandet. Hem och duscha, vila lite och käka. Nu är jag redo för Zumbaparty i Malmö. Ses vi där?