Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från maj 31, 2011

Dag 150 - Ibland känner man sig som en bov

Har varit en väldigt bra dag som inleddes med mitt tredje spinningspass sedan jag gav mig på det projektet (också allmänt kallat "vänja arslet vid en sadel".projektet i detta hushåll). Okej inte helt in love yet men lite småkär. Speciellt eftersom man svettas så. Det måste ju betyda att det är effektivt. Undrar varför man svettas så egentligen? Sedan sista jobbdagen på kontoret för imorgon kör jag halvdag hemifrån. Sen är det ju semester och inte åter förrän den 13 juni!

Efter jobb har jag också kört ett tufft PT-pass. Så mer svettningar. Va fan har jag inte gått ner till 87,8 kilo på fredag så kommer jag bli besviken. Borde ju ha svettas flera kilo idag. Jaja om inte annat har jag gjort allt jag kunnat. Har nu också 220 minuter kvar på min utmaning. Så det blir 110 min per dag. Bara att köra på :-) Plus vann den inre monolog idag när jag gjorde ärende på stan om att jag visst var värd en bakad potatis med fyllning. Men jag stod emot och käkade den medhavda laxlådan.

Idag ut…

Stomvisning utav huset!

Vi fick mail igår om stomvisning utav huset. Yes som vi har väntat. Men tror ni inte att det är bokat till den 10 juni. What the... då är vi ju i Italien. Nu verkar det som vi får komma dit den 21 juni istället. Så håll nu tummarna för det!

Vinnare i Studio S Tävling om SUPER SATURDAY

Oj detta vart inte lätt! Först och främst vill jag tacka alla er som ville vara med i tävlingen och jag önskar att ni alla kunde få den andra biljetten. Men tror inte Les Mills går med på att dela den i så många delar :-)

Vinnaren av min andra biljett är Malin Frisk. Ska bli kul att lära känna dig och att ta del utav allt på SUPER SATURDAY den 3 sep!

Kram Tina