Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från juni 2, 2011

Dag 152 - I Did It!!!

Idag är sista dagen på min 152 dagars Challenge och imorgon är det invägning. Är nervös inför vågen. Fattas ju 5 hekto (eller 7 från förra veckan om man ska vara teknisk) till 15 kilo jämt. Livet går ju inte under om jag inte når det men det hade varit så skönt. Liksom grädden på moset.

Imorgon tänkte jag även blogga lite om alla resultat dvs utvärdera på längden och tvären hur det har gått. Men just nu är mina tankar på morgondagens matintag som bl.a. ska bestå utav en Square Grande Chicken - toppad med ost och bacon, serverad med pommes frites, sallad och chilimajonnäs på Stortorget och denna ädla påsen :-)

Bästa zumbapartyt och 2500 minuter!

Idag vart det sista dagen på mitt träningsmål på 2500 minuter från den 1 maj till den 2 juni. Med 100 minuter kvar gick jag till Studio S imorse. På schemat stod 60 minuter zumba och 40 min löpbandet för att komma i mål. Kan villigt erkänna ett det var en trött kropp men är jag så nära målet ger jag fasiken inte upp!

Zumban idag var lite speciell för det är helgdag. Katarina och Marie (2 av de 4 instruktörerna i zumba) skulle dela på passet. Skoj tycker jag och jag vart inte ensam. Salen var fylld med zumbasugna tjejer (japp tyvärr inga karlar i sikte). Jisses vad kul det var! Roliga låtar, full fart och tom en zumba battle. Hmm måste öva in några kluriga moves till nästa gång :-)

Mer sådant här Studio S tycker jag för det ger extra energi och man tycker träning blir kul! Nästa gång önskar jag 90 minuter och varför inte alla instruktörerna. Eller varför inte utomhusträning nu under sommaren. Flytta passen utanför salen tex zumba eller BodyCombat. Vill ni ha fler ide vet ni hur ni hitt…