Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från juni 3, 2011

Första riktiga semesterdagen

Dagen inleddes som bloggats med invägning, mått-tagande och utvärdering. Känner mig väldigt nöjd. Sen vart det dags att återgå till verkligheten. Nämligen städande av lägenheten och småfix inför resan till Italien. Eftermiddagen tillbringades på Sinnesro Spa i Malmö. Maken la sig i floating-tanken och jag bubblade. Efter det IR-bastu och dusch.

Rena åkte vi till Stortorget i Lund. Där åt jag så magen fortfarande står ut i 90 grader känns det som. Ät POMMES och kycklingburgare. Jättegott men jisses vilken matkoma. Inte van vid så mycket kolhydrater. Så var det över för denna gången och faktiskt hel okej även om ni säkert om några veckor kommer läsa mitt klagande på en pommesfri tillvaro. Ska äta en pizza i Italien men that's it - sen jag är tillbaka på LCHF-banan igen.

Som skrivit imorgon åker maken och jag till Italien för att fira vår 5-åriga bröllopsdag. Vi ska åka buss och anländer till Rom på måndag. Stannar där till fredagmorgon då hemresan påbörjas. Ska bli så roligt att se …

Utvärdering utav min 152 dagars Challenge

Det är så mycket som har hänt de senaste 152 dagarna att det känns som jag missar något. Oavsett så är jag ändå otroligt nöjd med min bedrift och att jag faktiskt klarade så många dagar utan pommes och pizza. För även om jag inte heller ätit något socker dvs godis, choklad, efterrätter, läsk, glass - you name it - så har jag ju klarat det förr. Men att inte äta pizza eller pommes på 5 månader har inte hänt förr.

Är också extra stolt över all den träningen jag har genomfört. Har inte varit lätt. Ibland har jag mycket hellre velat ligga kvar i sängen på morgonen än att gå en timme på löpbandet. Eller glo på tv i soffan på kvällarna. Men är jätteglad över att jag genomfört varenda minut och jag mår ju så himla mycket bättre!

Fast nu över till utvärderingslistan men först vad skrev jag egentligen att jag skulle genomföra? Ni hitta inlägget här

Tinas 152 dagars Challenge - Utvärdering
Jag ska föra matdagbokGjorde jag halva tiden men sen blev det så tjatigt för det var i stort sett samma mat.…

Mina mått

Då vart det dags att även mäta diverse kroppsdelar denna månaden. Sist vart ju den 8 maj och så vill jag har en slutsummering utav min Challenge också. Har hänt en hel del och totalt är det 69,5 cm som har försvunnit från kroppen sedan den 2 januari. Dvs där jag mäter. Denna senaste månaden har det försvunnit 16 cm och resultatet hittar du här. Tittade även på måtten från den 1/10 1009 när jag vägde ca 83 kilo dvs 5 kilo mindre än nu och jag tränade inte lika mycket. Måtten är i stort sett samma eller mindre fast vågen visar mer. Coolt!

Sammanfattning utav måtten under Challengen är följande:

Detta är vad som har försvunnit...
Under bröstet: 5 cmMidjan: 7,5 cmHöfter: 9,5 cmUnder rumpan: 11 cmÖverarm (h): 3 cmÖverarm (v): 4 cmLår (h): 6 cmLår (v): 8 cmOvanför knäet (h): 5,5 cmOvanför knäet (v): 6,5 cmVad (h): 2 cmVad (v): 1,5 cm

Denna veckans vikt

Då vart det dags för slutresultatet för min 152 dagars Challenge. Trumvirvel.... det bidde totalt 14,7 kilo. Så nu ligger jag på 88,1 kilo vilket är den lägsta noteringen under detta projeket. Så även om jag saknar 3 hekto till drömmålet på 15 kilo så är allt relativt dvs jag är jättenöjd med min prestation!
Nedan är också mina viktrutor som jag har fyllt i dvs ett hjärta för varje helkilo som jag har gått ner. I början på året var det ju 25 kilo som var målet detta året. Nu finns där 14 hjärtan och alltså 11 kvar att klistra upp innan året är slut.