Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från juni 14, 2011

Love - Live - Joy

Kvällens pass på gymmet skulle varit med PT men Marie fick förhinder. Bara att masa sig dit ändå och köra själv. Just nu går det ju bra för jag har träningsabstinens. Men vad som inte går så bra är den j#¤%&la gräspollen. Så tungt att andas men det är bara att köra. Får bara ta det lite lugnare men det blir ju inte bättre utav att sitta på soffan.

Ett mantra som hjälper för extra skjuts är då detta: Love - Live - Joy. Det står på ena väggen i gymmet så att man ser det från kondis-maskinerna dvs löpbandet och crosstrainern. Och det slog mig idag hur passande det egentligen är och jag blev taggad att köra lite extra.

Varför jag tycker det är passande? Jag älskar ju att träna för att jag vill leva och känna glädje. Innan när jag bara satt stilla och käkade godis så vart ju allt så deppigt. Jag måde inte bra, tyckte inte om hur jag såg ut, ville inte vara social, kände inte mycket glädje och levde helt enkelt inte livet.

Det gör jag nu! Jag älskar livet och känner livsglädje. Jag älsk…

Fina flipisar

De är från Ilse Jacobsen och kostar 250 kr per par. Fint glittrande remmar och jag kunde inte riktigt bestämma mig så det fick bli ett par svarta och ett par rosa med guld rem. Finns också i guld, silver, mörkare silver, marinblå, bruna och vita. Ska testa först att jag tycker de är sköna. Sen kan det hända att det blir fler färger...
Kände inte till detta varumärket tidigare men det finns mycket fint på hemsidan så man kanske får kolla upp det lite mer nogrant. Blir tom sugen på gummistävlar... bara för att de är rosa :-)