Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från juni 15, 2011

Lite lessen

En blogg som jag följt länge är http://blogg.sydsvenskan.se/diagnoshjarntumor/. Vilken kvinna Annette är!!!! Känns ju som man känner henne fast jag aldrig träffat henne. Men vilken livsglädje och inställning till livet. Så beundransvärt. Blir lessen för nu har hon blivit sämre och ligger på hospis.

Hade faktiskt mailkontakt med Annette för några veckor sedan då jag nominerat henne till http://essencevitae.com/. Kände jag ville göra något i gengäld då hon delar så frikostigt med sig själv utav sin resa och tankar. Och hon och hennes familj blev utvald. Så roligt och hon blev så glad att få vara med om denna upplevelsen.

Dock vet jag inte om fotografen och familjen hann träffas för att genomföra projektet för det vart planerat till nu i juni. Blä vad tradigt. Livet sucks sometimes och är definitivt inte rättvist! Tänk på att livet är kort, skjut inte upp något och lev livet som Annette!!! Kram Tina

Lite Upp och Ner

Blev ju lite märklig känsla när man haft ett mål med 152 dagars Challengen och vad ska man sedan fylla det med. Har ju satt upp min sommarutmaning men det som gör mig kluven just nu är framför allt maten. Hur menar jag då?

Jo är fortfarande nojig över om jag har gått upp något under semestern och i så fall hur mycket. Ville ju hålla mig till att väga mig på fredagar och inte börja "fuska". Men nu ångrar jag mig lite för då hade man veta resultatet. Nu känns det som det kan kvitta så jag kommer inte väga mig förrän på fredag. Fast man tänker ju ändå på det mycket - ena sekunden har man gått upp typ 5 kilo för att i andra känns det som att nej det är nog samma.

Jaja svaret kommer snart och oavsett vad det visar så är det okej. Vet ju att jag kommer fixa det ändå. Mer bara också det psykologiska om man hamnar över 90-gränsen igen. Okej nog nojat om det. Jag hade det hur bra som helst, jag gjorde så goda val jag kunde och allt löser sig.

Det som är lite mer kluvet är som sagt ma…

Oops det bidde visst mer shopping...

Kunde inte motstå...