Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från juni 26, 2011

6 Månaders Utmaningen

Imorgon börjar min 6 månaders Utmaning dvs från den 27 juni till den 27 december. Vad vart det igen jag skulle göra? Jo detta är mitt koncept:
Målvikt = 78 kiloInvägning varje fredagTräningsminuter per vecka = 420Kunna stretcha framsida lår ståendeKost = LCHF a la TinaMätning med måttband 1 ggr per månadInget sockerIngen pizza eller pommesInga ostbågar eller jordnötsringarJag börjar som vanligt med en detox för att rensa ut sockret och annat skit jag satt i mig under juni. Jag känner mig oerhört motiverad och kommer ge allt för att nå mitt mål. Kommer dock behöva pepp på vägen så jag hoppas du följer med på min resa.

Gym istället för socker

Vart ju sista sockerdagen idag men jag pallar inte att må dåligt mera. Så istället för socker tog jag mig till gymmet. Hade lite myror i brallan efter 2 dagars vila så jag körde på för fullt. 10 min crosstrainer som uppvärmning, 7 styrkeövningar för ben/bak, 6 för bröst/rygg/axlar/armar, mage och 10 min löpband som nedvarvning plus stretch. Bidde 1 timme och 45 minuter. Skön genomkörare av hela kroppen och jag kände mig mycket nöjd när jag gick hem.

Jag hoppas inte att jag ångrar mig om en månad att jag inte "utnyttjade" den sista dagen men det känns inte så. Det känns snarare som jag är färdig med socker. Jo det kommer vara situationer där jag blir lockad - ingen tvekan om det. Men jag är inte längre manisk och fokuserad på socker. Känns som det inte längre har ett grepp om mig och att det är jag som bestämmer.

Vet inte vad som är annorlunda denna gången. Kanske är det LCHF-kosten som gör mig mindre sugen dvs har mer balans i kroppen, kanske är det att jag kommit igång med …

Rapport från sockerdag 4

Nä nu ger jag faktiskt upp och packar ihop. Igår käkade jag kanelbulle och marängsviss. Gott jodå några tuggor men efteråt så är ju tungan styv och luddigt utav socker. Magen är utspänd och svullen samt värker. Rapar och rapar och rapar. Imorse när jag vaknade hade jag så ont i huvudet och har inte kunnat legat på sidan pga värk i magen.

Om vi säger så här - hade det varit kokt torsk som gav ens kropp en sådan här reaktion så hade man aldrig mer ätit torsk. Men så fort det är socker så... hmmm kanske igen om några timmar eller nästa lördag eller nästa fest så kommer det smaka ljuvligt och inte alls ge mig gaser och uppsvälld mage.... Och note to self - det är inte så gott som det ser ut till att vara!!!

Därför kommer det inte komma en rapport från dag 5 för jag tänker inte äta mer socker. Funderar som bäst hur jag ska göra i framtiden men just nu är jag inte intresserad utav socker. Säkert kommer jag gnälla om en månad eller så att åh det är så synd om mig och det såg så gott ut men d…