Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från juli 3, 2011

Trött bloggare i soffan

Jisses jag kan knappt hålla ögonen öppna så snart får det faktiskt bli sängen. Men först måste jag bara berätta om min underbara helg. I fredagskväll åkte jag med Nellan och lilla Agnes (5 veckor) till Yngsjö. Där skulle vi mysa med middag och sova över hos Malin. Cecilia mötte också upp.

Alltid lika kul att träffa dessa tjejerna som jag har känt sedan högstadiet/gymnaiset. Dock var det under många år vi inte träffades men nu är vi back on track. Och vi hade en mysig grillmiddag och prat i soffan med gott vin. Men jag är ju inte van vid vin längre och att jag går och lägger mig i tid för att få min skönhetssömn...

Vid lunchtid i lördags åkte vi tillbaka till Höör då det vart dags för att göra sig iordning inför nästa fest. Det var nämligen dags för stort släktkalas på pappas sida. Vi var nästa 100 pers bestående utav pappas syskon, mina kusiner och kusinbarn plus respektive.

Vi inledde med välkomstdrink och lite mingel. Efter det blev det tipsrunda där vi var indelade i lag för att …

Ojoj vilken helg...

... men hinner inte skriva allt nu för jag ska iväg och shoppa :-)

Men fredagen natt och lördagförmiddag tillbringades i Yngsjö med 4 andra goa tjejer bla lilla Agnes på 5 veckor. Igår vart det släktkalas på pappas sida. Träffade kusiner jag inte sett på typ 20 år!!! Så himla kul. Fast nu prioriteras inköp till nya huset. Höres ikväll!