Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från juli 8, 2011

ST Bootcamp - så himmelns kul!

Idag vart det dags! För vad? Jo ST Bootcamp dvs Sarah och Tinas Bootcamp. Min träningskompis Sarah och jag bestämde oss för i tisdags, när vi satt och eftersvettades efter spinningen, att det hade varit kul att köra ett träningspass ihop. Oftast hejar man bara och byter några ord innan eller efter pass. Men det hade varit kul att träna ihop och peppa och lära utav varandra. T.ex. tipsa om en övning eller bara få lite hejarop när det är tungt.

Så vi bokade 16.30 idag i kalendern. Vi kunde använda stora salen eftersom det inte körs så mycket pass nu. Sarah var ansvarig för programmet denna gången så är det min tur nästa fredag. Hon hade gjort ett strålande jobb. Med diverse styrkeövningar och så gjorde vi 1 min rusningar på stället. Körde övningarna 15 rep *3. Dvs tre varv utav övningar.

Vi började dock först med uppvärmning på löpbandet på 20 min. Sarah fick mig att höja inclinen till 10. Jisses det blev tufft men en bra utmaning. När vi vart klara joinade också en annan träningskompis…

Dagens träning

Träning igår bidde ett morgonpass (60 min löpband, styrka och stretch)Morgonpass idag kl 6.45 = BodyBalance 50 min (hmm kände mig inte så smidig men följde med hyfsat. Dock inget vidare med en svans som gör ont :-( )Kvällspass idag kl 16.30 = ST Bootcamp 90 min så jäkla kul!!!

Denna veckans vikt

Resultatet på vågen bidde 90,2 kilo dvs 1,2 kilo ner även denna veckan. Vilket betyder att jag har 2,1 kilo kvar till målgångsvikt för 152 dagars Challenge (3 juni) och 12,2 kilo kvar till årets målvikt på 78 kilo.

Bildbevis kommer senare när kamerasladden hittas :-) Och här kom den...