Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från juli 11, 2011

Dagens träning

Morgonpass kl 6.30 = 60 min Test av mitt ST Bootcamp pass inför fredagenKvällspass kl 17.30 = 60 min kondition på löpbandet, incline 5,0-7,0, speed 4,8-5,1, den sista halvtimmen med 2 kgs hantlar - svettigt och utmanade!

Vilken ätartyp enligt Blossom?

Köpte det senaste numret av Blossom och med kom en "enkät" eller vad man ska kalla det som hette "Hitta din bästa mat". Den handlar om att man ska hitta sin ätartyp som passar ens kropp bäst. Finns tre typer: Kolhydrattypen, Blandtypen och Proteintypen. Jag tänkte detta kan ju bli spännande att se var man hamnar och om jag äter rätt idag eller bör tänka om.

Besvarade de 40 frågorna och räknade sedan ihop resultatet. Det fanns en solklar vinnare bland typerna. Det bidde "Proteintypen!. Vilken överraskning :-) Hade ju känts "jobbigt" om resultatet blev kolhydrat för då hade man ju inte fått så högt betyg på det där med att känna sin egen kropp etc. Men just Proteintypen stämde klockrent in på mig och det är ju så jag känner dvs blir mer och mer övertygad om att kolhydraterna som intar min kropp måste begränsas och kan tex inte bestå utav vitt bröd.

Så här står det: "Proteintypen - behöver mycket protein och fett. Proteintypen behöver äta betydligt…