Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från juli 15, 2011

Så imponerande

Imorse vinkade jag hejdå till några träningskompisar från Studio S. De är nämligen på väg på cykel till PARIS!!! Hur coolt är inte det!!! Även om jag inte avundas deras rumpor :-) Men de gör det utav ett gott skäl - nämligen Barncancerfonden. Så nu tycker jag att du ska skänka pengen som brukar gå till lördagssnacks till de sjuka barnen istället. Det har jag gjort!!!

Du kan följa dem på facebook: http://www.facebook.com/TeamRynkebyMalmo och heja på dem där. Tänk bara dag 5 när det är två dagar kvar till Paris och benen är stumma. Då behöver man hejarop!!! You go girls I am proud of you!!!!

Så klicka nu in på länken och gå till Information och skänk lördagspengen!

Denna veckans vikt

Voila resultatet blev: 91 kilo dvs upp 0,8 kilo. Men inget depp för det. det var ju liksom dags. Borde jag ha lärt mig efter vårens alla viktresultat :-) Dock är det dags för måttbandet för det känns som kroppen går igenom en liten transformation. Dock mest där jag inte mäter - as usual. Tex musklerna vid axlarna har helt plötsligt "poppat" fram. Coolt men hur mäter man att man fått smalare axlar vid överarmen. Hmm...