Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från juli 16, 2011

Packad och klar

Taxi kommer kl 3.30 imorgon så snart dags att försöka sova lite. Nu väntar 2 veckor i värmen i Turkiet. Är spa:ad från topp till tå och allt är packat. Ska bli otroligt skönt att slappa vid poolen men ja det kommer även bli träning men i lite varierad form. Kommer bli mycket simning i poolen vilket är som meditation för mig. Tycker om att göra det tidigt på morgon innan typ hotellet har vaknat. Har även packat ner träningskläder då det ska finnas ett fint gym plus att vi bor vid strandpormenad så man kan köra lite powerwalk. Men framför allt ska jag ligga i solstolen och plöja massa böcker.

Ha det nu så bra här hemma. Kommer kanske ett enstaka inlägg beroende på internet-uppkopplingen och om jag orkar. Och nej tjuvarna, vi har som vanligt en utomordentlig lägenhetsvakt i form av Johan så move along nothing to see here. Ha det gott folks!

Så himla nyfiken

Titta vad jag fick av min fina träningskompis Sarah idag!!! Får inte öppnas förrän jag har åkt iväg på semester. Jag är så himla nyfiken!!!

Dagens träning

Morgonpass kl 9.30 = 30 min på löpbandet, incline 5,0-7,0 plus 8,0 i 2 minuter (högsta någonsin), speed 5,0, halva tiden med 1 kgs hantlar. Efter det 60 min Afro - jisses mina armar, axlar och bröst kändes efter gårdagens bootcamp...Imorgon välbehövlig vila och resa till poolen i Turkiet :-)

Gårdagens träning

Oops glömde igår..
Morgonpass kl 6.45 = 55 min BodyBalance (blir man lugn och fin utav)Kvällspass kl 16.30 = ST Bootcamp a la Tina (blir man också lugn och fin av för jisses vad jobbigt och svettigt. Men vansinngt roligt!!!)