Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från augusti 1, 2011

Varför känns det så?

Märkligt här har man längtat efter gymmet i 2 veckorna och det första jag gjorde i natt när jag kom hem var att boka in mig på BodyCombat idag. Kändes så himla bra imorse och jag såg fram emot det. Men sen typ efter lunch när jag började bli lite seg så började det ta emot. Soffan började locka etc.

Helt plötsligt kändes det jobbigt att behöva gå till gymmet och stegen vart långa på vägen dit. Fast sedan när man väl är där så blir man laddad igen. Tur är väl det för det vart så himla kul att vara tillbaka och få svettas lite. Ja det har jag gjort i Turkiet också men på ett annat sätt :-) Nåja nu är jag väldigt nöjd med mig själv!

Vilka träning/hälso-tidningar läser du?

Idag köpte jag dessa tidningarna. Den till höger är en ny favvis

 Jag prenumerar annars på Topphälsa. Men brukar också köpa lite andra tidningar ibland. Vilka träningstidningar läser du? Några tips till mig? 

Utökat träningsbiblioteket

Innan jag åkte till Turkiet handlade jag lite nya träningsböcker med en massa övningar i.  Har sett fram emot att få börja bläddra och lära.  Sedan tidigare hade jag dessa böckerna:
Vad har du för träningsböcker? Några tips?

Julimånad - mål och resultat

Mitt mål under juli var att inte tappa träningen och maten under semestern. Plus att jag ville känna mig fin i min bikini. Om jag börjar med träningen så tycker jag att jag lyckats alldeles utmärkt. Har fått ihop 420 minuter varje vecka jag varit iväg. Visserligen inte så mycket styrka men morgonpromenader på 5 km längs strandpromendaden och vattengympa eller lite bröstsim är inte fy skam. Mycket frisk luft!

Maten har också funkat bra. Jag har följt LCHF så långt som möjligt men också unnat mig färskt bröd eller pommes ibland. Plus massa vattenmelon som varit som mitt snacks. Men inga sötsaker trots dignande efterrättsbord, nybakta våfflor, doughnuts, pannkakor varje eftermiddag vid poolen etc. Så jag är mycket nöjd med min insats.

Och jag fick bekräftelsen på vågen imorse. Innan jag åkte stod den på 91,0 kg (jäpp mens och sådant :-) ) och imorse visade den på 88,4 kg!!!! Ja annorlunda träning dvs enbart kondis, mycket svettningar etc. Men oavsett så har jag gått ner och det är jag ur…