Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från augusti 8, 2011

Fasiken vad jag ångrar mig

Hade tänkt att gå och träna ikväll men i ösregnet hem så pallade jag inte. Istället blev jag sugen på vetebullar, varm choklad, chips och pizza. Var så nära men blev lchfbullar med smör och ja jag erkänner marmelad. Men drack vatten till. Så kunde blivit värre men inte bra fru Jensen.

Är fortfarande sugen och så himla uttråkad. Vad skulle jag nu göra hela kvällen? Bara skit på Tvn, maken skaffade ny telefon igår så han pillar bara på den och inget spännande på nätet. Vad gjorde jag innan jag inte tränade????

Javisst jag låg på soffan och käkade socker. Hade ju inte ork till något annan plus att då jobbade jag mycket och var inte hemma förrän 19 om ens det. Var ju tvungen att äta någon skräpmat på vägen hem också. Nu har jag en massa energi som jag inte gör av på jobb och träningen är verkligen min ventil. Fasiken vad jag ångrar mitt beslut.

Tror jag går och lägger mig för om jag sitter i soffan länge till så kommer min svanskota gå av på mitten. Och då går tiden snabbare till att klo…

Schema för SUPER SATURDAY

Jaha man måste ju planera sitt första träningskonvent lite fast det är ju lite tid kvar till den 3 sep. Misstänker att jag inte kommer att gå på alla pass för det dyker alltid upp andra saker eller får helt enkelt se vad jag orkar. Men såhär ser schemat ut:

Och jag tror för min del att jag kör: sh'bam, bodycombat, cx30, bodyattack, bodyjam, bodyvive och bodybalance. Men som skrivet man får ta det lite som det kommer när man väl är där. Hälften av pass känner jag till sedan innan dvs jag har kört på Studio S (combat, attack, jam och balance) och andra hälften har jag aldrig prövat så det ska bli spännande. Oavsett ska det bli himla kul! Hur hade du valt?

Test av Indoor Walking och TRX - Spännande!

Nu fortsätter utmaningarna. Två andra typer av träning som jag också har varit väldigt nyfiken på är Indoor Walking och TRX. Och nu ska jag få möjligheten att testa på det på ett gym i Malmö som heter Sportlife. Och jag är så spänd och har stor förväntan. Indoor walking tror jag inte bli något problem för det är liknande crosstrainer (se info nedan) men TRX blir nog höstens stora utmaning tillsammans med Kettlebells. Har du testat dessa träningsformerna?

Från Sportlife's hemsida:

"Indoor Walking är den senaste formen av konditionsträning i grupp. Den är enkel och effektiv och anpassad till alla. En säker träningsmetod där hela kroppen tränas. Kan liknas vid cykling, men istället för cyklar används en typ av "crosstrainer"!"

"TRX: Här använder du dig av ett band med handtag och öglor som är fästa i taket. Du jobbar med den egna kroppsvikten som tyngd. Det är bara fantasin som sätter stopp för vilka övningar du kan göra. Du tränar balans, styrka och inte mins…