Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från augusti 9, 2011

I love rutiner

Andra dagen tillbaka på jobbet och don't get me wrong jag hade inte tackat nej till mer semester. Men vad jag tycker är otroligt skönt är rutinerna det medför vad det gäller träning och framför allt mat. När jag var iväg i Turkiet var det inga problem. Vi steg up tidigt, gick morgonpromenad, dusch, frukost, pool, lunch, pool, mellis, pool, dusch, middag, sova.

Brukar faktiskt inte ha några problem att snabbt få in rutiner när jag är borta. Det svåra är semester på hemmaplan. Dels har man tillgång till hela kylskåpet, frys, skafferi plus mataffärer och dels så frestas man att äta ute mycket. Och då ska man alltid "unna sig". Konstigt att man aldrig unnar sig med en sallad...

Vad röstar du på - rutiner eller ad hoc?

Styrketräning is the shit

Imorse vart det dags för gymmet och styrka. För 1-1½ år sedan så gillade jag verkligen inte styrketräning. Tyckte det vart långtråkigt, komplicerat och jag kände mig bara lost i gymmet - hur funkar maskinerna, hur ska jag göra etc.

Nu kan jag ärligt säga att jag love styrketräning. Jag har blivit starkare, smalare, rörligare och smidigare tack vare styrketräningen. Har börjat se muskler som poppar upp lite varstans och kroppen formas verkligen om. Styrketräning är helt enkelt the shit. Och tillsammans med konditionsträning så är det wow för kroppen :-)

Styrketränar du?