Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från augusti 10, 2011

Vad händer imorgon?

Färdig för sängen. Imorgon ska jag till doktorn och visa upp svansen. Får se vad som sägs men hoppas jag får något som hjälper. Och sen på kvällen är det dags för massage och zumba. Bra avslut tycker jag. Vad händer hos dig imorgon?

Är du nöjd?

Om du läste detta inlägget "Så himla nyfiken" så är du kanske nyfiken på vad kuvertet innehöll. Det var ett jättefint kort med text skriven som gick rakt in i mitt hjärta från min underbara träningskompis. Jag blev så glad, rörd, lycklig och stolt. Tvingade maken att läsa flera gånger och själv så har jag tagit fram det lite då och då. Varje gång jag läser det sprider sig en må bra känsla i kroppen. Kan inte tacka dig nog Sarah för de fina orden!!!!

Lärdomen jag tog med mig (förutom att man kan göra en annan människa så glad genom att bara säga vad man tycker/har tänkt på eller skriva det på ett fint kort :-) även om man inte känner varandra jätteväl) är att det är ingen annan än jag som ska vara nöjd med min prestation. Vad alla andra tycker och tänker om min träning, mitt kostval, mitt sätt att leva eller you name it betyder inget. Det som betyder något är om jag är nöjd med mitt val, om jag är nöjd med vad jag äter, om jag är nöjd över nedlagda träningsminuter.

Och vet ni…

Nytt rekord på löpbandet

YES! Nytt rekord sattes på löpbandet imorse. Jag avverkade 1 km på 8,56 min dvs nästan 1 minuts förbättring. Sprang 2 min på 7,3 speeden och gick 2 min på 5,8. Sedan körde jag på 6,1 i gång. Vill ju öva upp den totala hastigheten på 5 km men samtidigt inte köra slut på mig så jag skadar mig. Får ju inte missa loppet.

När klockan visade 46 minuter så var jag så nära 5km så då satte jag fart på benen och sprang i mål på 48,06 minuter. Rekordet på 5 km. Intressant att i mars så var 6,1 speeden jag sprang till, idag är det gång hastigheten. Likaså nedvarvningen på 5,0 var fort gång i mars....

Så nu jäklar ska jag klara I Form på under 45 minuter!!!! Men det gäller att ligga i på löpbandet plus att stärka kroppen med styrkeövningar. Och det hade ju inte skadat om något kilo försvann så rumpan blir lite lättare att förflytta. Heja, heja, heja mig!