Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från augusti 14, 2011

Nu är jag sponsrad :-)

Idag träffades Malin och jag för att prata lite allmänt samt preppa lite inför vår resa till Stockholm och SUPER SATURDAY. Mysigt och det känns väldigt bra att prata med henne så jag ser verkligen fram emot vår helg. Och inte nog med det jag fick en fin röd tröja :-)

Vi har nämligen blivit sponsrade till SUPER SATURDAY utav Malins arbetsplats. Inte illa för Les Mills konventsnybörjare :-)


Mellis innan träning

Idag bidde det 2 finn crisp med parma (utan socker) och brieost. Mums! Nu är jag redo :-)

Stolt över maken

Idag inleddes dagen med massage. Skulle egentligen skett i torsdags men blev flyttat till idag. Så skönt och välbehövligt. Ska nu boka massage ca 3-4 vecka och köra helkropp i en timme. Känner det kan jag unna mig och mina muskler behöver lite kärlek efter all träning :-)

Efter det for maken och jag till Stadium. Nej inte för att handla kläder till mig (även om det blev ett par nya träningshandskar men ssschh det säger vi inte till nån..) utan till maken. Han har bestämt sig att nu är det dags sätta igång igen. Men då behövde han lite nya kläder och skor.

Jag är jätteglad efter detta eftersom vi blir ju inte yngre och vill ju hänga med länge. Då gäller det att förebygga och underhålla hälsan. Så nu är maken outfittad för sina morgonpromenader som han kommer köra medan jag är på gymmet. Han är ju ändå vaken utav min 06 väckning :-)

Oops det bidde visst en armbandshållar till ifånen också. Ska testas idag :-)

Titta vad jag har fått låna

Igåe hade jag ju avstämning med PT Marie. Det börjar ju bli dags att pröva vingarna själv och nästa gång vi träffas är om en månads tid. Därför gick vi igenom olika övningar och maskiner som jag nu ska köra själv i en månad. Ett pass för överkroppen och en för under. Ska bli spännande att se hur jag klara det. Känner mig redo och tycker det ska bli kul.

Jag fick också låna lite gamla BodyCombat och BodyBalanceskivor för att testa och se hur det är att lära sig ett pass, vad ska man tänka på etc. Så nu får vi se om det är en blivande instruktör av något slag i denna bloggerskan.... Tack Marie!

Unna dig

Apropå inlägget om rutiner och att unna sig. Visst är det ett märkligt uttryck egentligen. För vad är det man unnar sig? Oftast används uttrycket när det gäller kost eller så är det i alla fall för mig. Jamen jag har semester och vi är på all inclusive så då kan jag unna mig pommes. What the fuck? Var kom det ifrån? Jaha så nu när jag är ledig ska jag unna mig att må dåligt...

För det är ju det som händer. Inte längre i huvudet för jag har slutat att ha dåligt samvete (något jag jobbat medvetet med länge). Utan dåligt i mage och känslan av däsig och seg i kroppen. Det är det jag unnar mig. Varför unnar jag mig inte att må bäst och ta lite extra sallad istället. Jag önskar att det var så det funkade i alla fall. Nästa bit jag jobbar med dvs vad är att unna sig?

Men det verkar ju som de flesta ha detta i-landsproblem eller drar jag alla över en kam nu? Man hör ju ofta att nej nu är det fest/semester/biobesök/tjejmiddag/skitdag/you name it då ska jag unna mig... Jag får ju också ofta hör…