Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från augusti 16, 2011

Poledancing och Jesus...

Från "Fitness Magazine" augusti 2011

"Visste du att det finns en kristen poledance-grupp i Old Town Spring i Texas som anser att den sensuella träningen för dem närmare Jesus. Gruppen ses inte med blida ögon av de andra kristna i samhället, rapporterar tv-kanalen ABC Local. Vi på Fitness gör däremot tummen upp - det andliga resultatet lär ju kombineras med starka axlar och stark bål."

Hmm no comment säger jag...

Tema målsättning

Fortsätter på temat målsättning från tidigare inlägg. Det gäller inte heller att ha för många mål samtidigt för då blir det för rörigt och till sist uppfylls inget av målen. Lite grann som för många bollar i luften och risken är att alla damper i marken. Så för bästa resultat tänk både långsiktigt/övergripande och kortsiktigt. Annars kan målet även bli så överväldigande att man bara inte ser hur man ska lyckas.

Exempelvis om jag tänker att jag ska gå ner 52 kilo för att ens räknas som normalviktig enligt BMI så tappar jag motivationen direkt. Blir ju bara överväldigad och det känns som jaha vad gör ett kilos viktminskning för skillnad? Jag kan lika bra äta chokladkakan för jag kommer ändå aldrig lyckas.

Visst har jag som mål att en dag räknas i närheten av normalviktig eller snarare som hälsosam och vältränad. Idag vet jag inte om det är 65 eller 70 kg eller ? Så därför för att överhuvudtaget känna att jag uppnår något har jag satt gränsen på 78 kilo detta året och så sätter jag upp n…

Nu kan du följa min resa på Facebook!

Okej om du är vän med mig på FB så terroriserar jag dig redan med alla mina blogginlägg. Men tänkte faktiskt att jag skulle ha en specifik sida för "Butterfly - från puppa till fjäril". Så är du intresserad av att följa min resa och dela med dig av kommentarer, åsikter, tips och ideer - gå in och tryck på Gilla! Hoppas vi ses i FB världen!