Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från augusti 17, 2011

Efterrättsbuffe=Kvinnofälla

Maken och jag har en liten teori kan ni vänligen bekräfta den? På varje semester vi har varit på där det är efterrättsbuffe så brukar vi roa oss med vem som är den flitigaste besökartypen. I 99 utav 100 fall är det alltid kvinnor. Ibland får sockerbuffen manligt besök men oftast för att hämta till den lata frugan eller för att hämta typ frukt alt något puddingliknande och alltid i litet format.

Medan oftast är buffen överbefolkad av det kvinnliga släktet och det är rågade tallrikar som susar förbi en till borden. Sedan hör man alla pust och stön om att jag borde inte ha ätit och egentligen var det inte gott. Men vem ser man nästa dag i kön igen?

Nedan ser ni ett bildbevis och om ni inte är övertygade så har vi fler på lager. Någon där ute som har en likande erfarenhet :-)

72 dagar kvar...

Vi har ju inte pratat hus på länge och idag har vi varit på andra stomvisningen av nya huset. Så spännande! Mest förändringar ute och vissa detaljer inne men lite svårt att fota när man inte har riktigt ljus men här kommer lite bilder.

Uppfart och carport  Framsidan och "fin ingång"  Kök... Från köket ut i vardagsrummet  Grovkök/Tvättstuga  Uteplats en klar bara gräs och häck som saknas på baksidan 72 dagar kvar till vi flyttar - not that I am counting...