Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från augusti 18, 2011

Jag blir bortskämd

Titta så fin skylt jag fick till nya huset av underbara träningskompisen Lotta!!! Camp bara för att vi kör Boot Camp på gymmet - fyndigt! Jag blir ju bortskämd. Hur ska jag nu ge tillbaka så jag inte bara tar och inte ger? Får tänka på saken. Några idéer?

Köpt hos "Udda Tina" :-)

Finslipning utav mål...

Det verkar som alla de som tackat ja till S Utmaningen funderar och finslipar på sitt mål. Verkligen kul att ni vill hänga på. Har dock en fråga. Verkar som de flesta har ett behov av att brainstorma sitt mål. Vi kanske skulle satt startdatum den istället så vi stormar den 27/8 och sätter igång den 29 aug. Målgång söndagen den 6 november. Vad säger ni?

Själv har jag satt ett viktmål. Det är att jag ska väga 83 kilo. Varför? Jo jag måste gå ner mer om jag ska nå mitt årsmål men framför allt för att det var min bottennotering innan 18 kilo kom emellan. Jag vill kunna fortsätta min totala nedräkning och då stolt kunna säga att jag har gått ner 34 kilo.

Hur ska jag nå mitt mål? Fortsätta med varierad träning men lyssna på kroppen. Även testa nya former utav träning såsom kettlebells, TRX, Indoor walking, Super Saturday och zumbakonvent. Så att jag behåller träningsglädjen och motivationen. Vidare kommer jag köra mycket styrketräning den första perioden för att bygga upp förutsättningar fö…

Jättekul!

Det är redan 8 andra tjejer som vill haka på min 10 veckors utmaning!!! Jättekul och jag filar som bäst på mitt mål. Tror det får bli ett viktmål men vi får se. Följer du med på vår Utmaning!