Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från augusti 26, 2011

Världens bästa hejarklack!!!

Det har jag!!! På jobb, på gymmet, maken, mamma, från bokklubben, från kompisar och från helt okända människor via bloggen. När jag deppar ihop helt som igår så tjötar jag med maken som lyssnar och ger lugnade råd. Och jag får fina peppande kommentarer här i bloggen, på fb, via sms och i verkliga livet.

Likaså när jag sedan blir glad över vad vågen visar eller ett kuligt pass så är ni där och hejar. I vått och torrt, i medgång och motgång, i depp och i glädjefnatt. Ni e bara BÄST och jag vet inte hur jag någonsin ska kunna tacka för allt stöd men jag säger det i alla fall - STORT TACK med er i min ringhörna vet jag att jag kan lyckas!!!

Imorgonbitti är det dags att testa Kettlebells med några av tjejerna från hejarklacken. Ska bli så kul. Men nu soffmys med maken. I am truly blessed!

Denna veckans vikt

Det funkade!!! När alla på FB håller tummar och tår så vågar inte mr Våg göra något annat än att visa ett minus. Och vilket minus! Kroppen är bra märklig men jag är glad för jag behövde en god nyhet :-) Med detta resultatet så har jag i år gått ner 15,9 kilo vilket jag är mycket nöjd med!!!