Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från september 1, 2011

Er kändis...

...ställ er i kö för autograferna... Fick idag tack e-mail från mitt förra jobbs invigning som jag skrev om förra veckan . Hmmm när att jag såg en länk till fotona så fick jag en magkänsla att mina förra eventkollegor slängt in ett på mig bara för att jäklas.

Och mycket riktigt vem dyker upp.... Jag säger bara this wouldn't have happened in my days and payback is a bitch :-)

Utvärdering utav augustimålet

Mitt mål under augusti var att lära mig alla maskiner i gymmet. Eller ja de relevanta som jag har användning för. Resten får komma i steg annars blir det information overload. Målet anser jag vara avklarat då jag numera känner mig väldigt bekväm i gymmet. Känner att jag har någorlunda koll på maskinerna och mina inställningar samt alternativ om en maskin skulle vara upptagen. Likaså mina vikter så jag nu kan köra utan en hel pärm under armen för att ha koll på allt.

Skön känsla och jag älskar verkligen styrketräningen. Känner mig stark, har inte en massa småkrämpor, bättre hållning plus en massa annat. Så detta kommer jag fortsätta med och utveckla för att utmana mig själv och kroppen. Styrketränar du? Eller tycker du som jag gjorde förr att jisses vad krångligt att komma ihåg allt? Kanske dags att utmana dig själv att lära dig mera...

Vad jag tänker när jag går på löpbandet...

Imorse vart det dags. Jag hade bestämt mig att jag skulle upp på det förbaskade löpbandet igen. Sist vart ju denna bloggerskan inte så lycklig om vi säger så. Men nu hade jag ju ingen tid att stressa efter utan jag tänkte bara att nu kör jag. Efter en svettig timme vart jag väldigt glad.

Har därmed också tagit ett beslut. Jag gillar verkligen inte att delta i lopp. Okej har inte många under bältet (3 st) men varje gång har det varit likadant. Jag luras med för att det behövs typ en till i laget eller att någon tycker "amen självklart ska du vara med" och "det fixar du". Och rätt vad det är hör jag munnen säga "javisst va kul" medans hela kroppen bara skriker "amen för böveln hur stupid e du på en skala".

Sen förnekar jag det för mig själv så länge det går att jag ska vara med tills det är typ några veckor kvar och då ska jag helt plötsligt sätta rekord. Pressar mig själv till smärta, skoskav, negativa tankar allt för en jäkla gångstig där jag sk…