Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från september 9, 2011

Känner mig liten

Ibland blir jag lite chockade (eller kanske lite för starkt ord - låt oss säga fascinerad) när jag ser mig själv i spegeln eller när jag ser storleken på mina nya kläder (42, 44). Känner mig liten och tycker jag ser liten ut. Ja inte jämfört med många andra men nu jämför jag mig med mig själv. Är stor skillnad från början på året och nu men den blir ju tydligast när man ser sig i spegeln eller tex utför något fysiskt som man inte kunnat tidigare.

Har aldrig hänt förr...

... att jag har varit hemma en hel vecka från jobb eller skola i mitt liv. Inte ens när jag har opats för blindtarmen, eller när lillebror har varit sjuk, eller när pappa gick bort eller hur dåligt jag än har mått. Kanske lite idoti men då har ju jobbet också varit en flyktväg.

Numera lyssnar jag verkligen på min kropp. Men idag är också första dagen jag inte har feber sedan i söndags och första dagen jag inte blir svimfärdig av att sitta upp i soffan. Så det har inte ens varit tänkbart att släpa sig till jobbet. Vill inte heller sprida smittan bland kollegorna för då kanske den kommer tillbaka till mig igen.

Det finns alltså hopp men det blir ingen rugby imorgon med ABC. Kanske åka förbi och titta men inte att delta. Tur för de andra deltagarna för jag hade nog glänst på rugbyplanen eller not...

Denna veckans vikt

Efter en vecka i sjuksängen utan träning, oregelbunden kost, mens samt infektion i kroppen så är jag väldigt nöjd med detta resultatet. Ja upp 4 hekto men jag trodde det skulle vara mycket mer.