Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från september 20, 2011

Många beslut just nu...

Imorgon är det dags för inredningsmöte i huset. Vi ska dit och kolla att all inredning stämmer med vad vi valt tex kakel, klinkers, köksluckor, fondväggar plus mäta för markisen och persienner etc. Yes så spännande men också lite stressigt. Dvs massa beslut att ta igen och välja. Vet ni hur många olika "tyger" det finns för persiennerna???

Men så här är besluten i det Jenska hushållet dagen innan...

Markis http://www.weinor.com/awnings/cassette-awnings/opal-designopal-design-lux.html i ljusgrå kassett som är färgkodad med träpanelen på fasaden med belysning och värmare. Man kan också hissa ner fram till så vi kan skapa ett uterum/partytält vid behov. Tyget kommer vara mörkare grå/svart så det matchar husteglet.

Sen kommer vi även sätta upp detta http://www.weinor.com/awnings/side-screens/paravento.html som insynsskydd vid behov. Dvs vi kan dra ut denna väggen om vi vill skapa uterummet/partytältet eller bara ha väggen istället för typ spalje som vi tänkt sätta upp så inte gr…

Så himla kul!

Tjoho ikväll testade jag som skrivet Indoor walking och TRX. Så himla kul det var. IW var som typ på crosstrainer i grupp a la spinning. Men mycket jobbigare och kuligare. Likaså TRX med banden från taket som man gör olika styrkeövningar med sin egen kropp som motvikt. Kändes väldigt effektivt fast det var första gången och känns som träningsvärken redan kommer krypande.

Jag tyckte verkligen om det och vill mera!!! Åh vad jag önskade att detta fanns på mitt gym men icke. Så jag har bestämt mig. Jag kommer köpa 10 kort på det gymmet och köra detta varje tisdag som en extra utmaning och spice i min träning. Allting blir ju mycket kuligare om man varierar sig och effektivt för kroppen att det händer något annat.