Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från september 27, 2011

Lösare fodral...

De senaste träningspassen när jag ska sätta på mig mitt iphone-fodral så måste jag spänna kardbord-bandet tightare annars så glider det ner. Detta innebär ju att mina överarmar har blivit smalare. Tyvärr kommer det nog inte visa något resultat på mina mått för det är där jag inte mäter - attans! Men allt räknas i Tina världen!

By the way utvärderingen av fodralet har jag ju inte levererat. Här kommer den:

I början vart det väldigt bökigt att få i ifånen i fodralet speciellt eftersom jag har ett skal på den. Men jag vägrade plocka av och på det varje gång. Nu har fodralet nog töjt sig lite och jag har fått in snitsen. Vidare så krävs det viss talang för att få sig fodralet dvs fästa det på armen. Men med hjälp utav munnen så funkar det... Nä kommer inga bilder på det. Fast på det stora hela så gillar jag den för nu kan jag lyssna på Spotify och numera tänker jag inte på att den sitter på armen utan det är bara att köra.

Har återfått kärleken...

... till löpbandet. Kommer ni ihåg hur grymt frustrerad jag var för en tid sedan och då jag också avsa mig alla framtida löploppsgrejer. Det sistnämnda står jag verkligen fast vid. Not my thing och jag har så mycket annan roligare träning så varför?

Men i söndags och idag känner jag att nu har jag liksom fått lusten tillbaka att pressa mig till max. Får tex inte längre skoskav av mina fina löparskor och benhinnorna är inget trubbel. Vet inte direkt om 3 kilo ner gör skillnad på knäna men de samarbetar också. Därför körde jag sketahårt imorse och fick tom håll... Har nog inte hänt sen typ mellanstadiet eller nåt.

Nu har jag verkligen hittat min groove på löpbandet och vad som får mig taggad. Jag kör i 10 mins intervall. Först några minuter uppvärmning sen ökar jag speeden. Idag körde jag på gång 6,3 men var även uppe på 6,5 vilket är rekord. Sprang 1 km på ca 8,10 dvs förbättring med 10 sek på mitt rekord och då satte jag ytterligare ett speedrekord genom att springa på 8,1.

Efter 10 m…