Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från oktober 3, 2011

Tinas "Släpa dig till gymmet" service

Kanske en affärside i sin linda :-) Två lördagar nu har jag hämtat upp träningskompisen Rebeca så hon kommer iväg till gymmet. Kl 8.45 plingas det på hennes dörr och där står jag med ett brett leende om än lite sömndrucken och grusig i ögonen.

Idag ringde hon när jag vart på väg till Olympen och frågade om jag skulle till gymmet imorgonbitti. Jajamensan sa jag. Hon berättade då om hur grym träningsvärk hon hade efter i lördags så hon kände sig taggad att fortsätta. Good girl!  Så imorgon ska det plingas igen på dörren. Rebeca - ready or not here I come. Klockan 06.20 it is!

Jag säger bara wow!

Är det liksom okej att köpa ett tredje årskort eller är det där gränsen går? Idag var ju första dagen på Olympen i Lund och spänningen vart stor :-) Wow va stort och fint. Blev nog lite grön i fejan ibland av all fin utrustning. Löpband och crosstrainers i massor, maskiner och redskap överallt och så fräscha omklädningsrum. Personalen var väldans trevlig och hjälpsam.

Idag körde min träningskompis Sarah (tack underbaraste Sarah för att du hänger på överallt :-) ) Box 75 minuter med Julian. Intensivt, svettigt, kuligt och ibland nästa kräkpass.... Jättebra musik och instruktör som peppade. Så vi gav järnet men var som två blöta fläckar efteråt. Kan jag tvätta håret själv imorgon så är det ett mirakel...

Äventyret fortsätter och imorgon är det dans på schemat. Hoppas det inte är för mycket viftande med armarna.... Följer du med på resan?

Ojoj vi närmar oss nog...  Utrustningen till pass. Ny och fräsch. No stinky gloves här inte...  Efter 75 minuter får man djävulsögon men orkar med ett lee…

Let the Olympen vecka begin

Denna veckan blir det några morgonpass på Studio S annars kommer träningsvecka tillbringas på Actics anläggning Olympen i Lund. Öppnade för ca en månad sedan så sprillans ny. Och stort tydligen. Plus friviktsrum för tjejer och en massa nya fina konditionsmaskiner. Ska bli kuligt värre.

Veckans Olympen schema ser ut som följer:
Mån kl 17.30 Box (75 min)Tis kl 19.00 Just Dance (55 min)Ons kl 19.00 Training Circuit (55 min)Tors kl 17.00 MRL (30 min) och kl 17.30 Puls (55 min)Fre kl 17.30 Z! Latin Jam (55 min)Lör kl 9.30 Functional Toning (55 min)Du kan följa äventyret här och på facebooksidan! För du hänger väl med?