Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från oktober 4, 2011

Äh va fasiken vilket kylskåp...

Okej note to self... att igår köra 75 min Box ger grym träningsvärk i överkroppen och armar, att sedan köra järnet på benstyrka imorse och sedan tro att man ska graciöst dansa runt salen - det kan man bara fetglömma!!! Kände mig som ett kylskåp modell XXXL och träningsvärken kom krypande i varenda kroppsdel för varje låt som skulle gås igenom.

Men passet var kuligt. Ny låt = ny dansstil och det vart alla möjliga. Jätteduktigt instruktör i form utav Victoria. Hon fick det att se så himla enkelt ut men jisses tur det inte filmas in för det hade varit rakt in på Funniest.... Så betyg på denna bloggerskans insats i denna dansens värld blev medioker. Blir definitivt vila imorgonbitti för att ladda inför "Training Circuit" imorgonkväll.

Här kommer lite bilder från dagens äventyr....

Entren  Repan  Wow ett sådant Biggest Loser rep - I got to get me one of those...  Dagens outfit - hmma tänkte jag skulle poppa till mig lite till dansen men jag vet inte det...
i alla fall nya träningsby…

Dag 2 i Olympen äventyret

Om några timmar är det dags för dag 2 utav min Olympen vecka. Om det igår stod Box ("Konditions- och styrketräning med olika slag- och sparktekniker i fartfyllt tempo. På detta pass arbetar vi parvis med handskar och mitsar.") på schemat så är det idag Just Dance.

Detta ska vara: "En blandning mellan gympa, aerobic och flera olika dansstilar, tex salsa, bollywood och jive. Avslutas med styrka för mage och rygg." Spännande! Kroppen är lite öm efter gårdagens pass men detta ska nog gå bra.

Tänkte åka lite innan och kolla runt lite mer bland all utrustning och köra lite på löpbandet som uppvärmning. Gäller ju att passa på när man inte behöver hänga på låset för att få det enda bandet. Jag kan nog tom köra något sådant här... Som vanligt följer bloggen med på mina äventyr.