Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från oktober 6, 2011

Hittat hemliga rummet...

Ikväll har det testats MRL (MageRumpaLår) på 30 minuter och Puls på 60 minuter. Det första passet som leddes utav instruktören Johan kändes effektivt. Det är ju vanligare och vanligare med 30 minuters pass. Allt för att dagens människa ska hinna med så mycket som möjligt. Fast jag hade inte heller velat köra mage i en timme :-)

Kan bli lite frustrerad vid sådana här pass för jag får alltid anpassa övningarna lite. Fast å andra sidan är jag ju van och som tur har jag en bank utav övningar som jag kan ta till. För det finns inget värre än när jag ser deltagare bara lägga sig ner och filosofera eller stå stilla. Hallå du är där för att move your ass så sätt fart.

Men just nu tillåter inte min svanskota övningar där man typ balanserar sittandes på rumpan och min axel pallar inte sidoplanka etc. Nähä men då får jag väl göra vanliga sit-ups istället. Likaså att belasta knäna för det blir rätt många kilo på dem. Nä bara att anpassa sig och ändå delta. Likaså på Puls som leddes av energiska T…

Jag borde bli sponsrad...

... är det inte så alla storbloggare har det? Liksom rekommenderar än den ena produkten eller stället och sen det nästa. Och alla läsare ska ange en kod typ "hälsa från bästa bloggerskan så får du major discount". Hmm efter allt gymprat så kanske jag kan bli sponsrad av Actic eller Sportlife eller nån? För just nu är det mycket som händer. Lite hemlisar får man ju ha även om man bloggar men ni är de första som får reda på alla nyheter på denna hälsoresan :-)

Tycker också det är otroligt kul att det är en hel del som frågar om gym- och träningsråd. Var tycker du jag ska träna, och varför och har du testat detta passet och vad tyckte du? Tina har du något tips på en övning eller hur gör du med kosten där? Eller hur fixar du att vara så motiverad och hur peppar du dig själv? Via bloggen, via mail, via FB och i verkliga livet. Ni frågar moi - det är stort!

Och jag älskar verkligen det! Har hittat mitt kall här i livet och enjoying every minute. Eller okej träningsvärken i överar…