Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från oktober 8, 2011

Vilken lyx att inte behöva stressa

Avbokade ju mig från passet 9.30 så jag tog chansen att sova länge utan att ställa klockan. Skönt! Men vid 11-tiden var jag på Olympen för att köra styrka för ben plus kondis. Började med 10 minuter uppvärmning på StairMastern. Har aldrig kört på den innan men varit nyfiken. Finns dock bara en på Studio S så det känns inte som man vill stå där och pilla om någon annan vill köra.
Men lyxigt nog på Olympen finns hur många som helst så jag kunde ta min tid. Fick först inte igång den så fick fråga om hjälp. Sen vart det inga problem. This is my new thing dvs denna måste jag lära mig att bemästra. Vad är det? Typ en maskin med två trappsteg så man går och går uppför trappan men kommer aldrig fram :-) Bra för rumpan och benen!
Efter det skulle jag köra olika övningar för benen. Först började jag med att fibbla lite med maskinerna men det gick inte så bra. Även om jag kände igen alla så vart inställningarna för maskinen och vikterna något som jag inte kände igen. Har ju funkat väldigt bra på a…

Utvärdering: Shiratakinudlar

Testade dessa i veckan. Har tänkt att göra det länge men de har alltid varit slut i LCHF-butiken och sen har jag glömt bort. Fast nu fick jag ett ryck och kom faktiskt ihåg. Men njae tyckte inte att det gjorde varken från eller till. Kanske jag är så van nu vid att inte käka tex pasta eller ris till t.ex. kycklinggrytan att det kändes som jaja vart detta lönt.

Dock blev det ju lite extra tuggande och man fick ändå känslan av att nu fick jag också lite lyx i vardagen. Litet paket som ska vara två portioner. Och ja det är det om man tittar på mängden. Men har man en bakgrund utav lassa tallriken full med pasta med en lite köttfärs på toppen så kommer detta kännas som man blivit grundlurad... Har man dock lärt om sig att det är tvärtom som tallriken ska se ut så blir det helt okej :-)