Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från oktober 10, 2011

Slututvärdering utav min vecka på Olympen

Då var testvecka på Actic's Olympen över och tyvärr så tillåter inte min träningsbudget att köpa ett tredje årskort :-) Vad blev slutbetyget? Jodå toppbetyg framför allt för den trevliga och hjälpsamma personalen och för all suverän utrustning - speciellt hörnan med kettebells och TRX som jag vurma extra för.

Vidare är det ju otroligt fräscha omklädningsrum och en sak är säker man kommer aldrig behöva vänta på sin tur till något - varken kondismaskin eller annat. Även gruppsalarna är top notch och med suverän air condition. En annan är ju van vid pass a la bikram oavsett vilken inriktning. Och instruktörer tyckte jag var duktiga. Mina favoritpass var helt klart Training circuit med Fanni och Box med Julian.

Det som tar ner betyget lite är dyr parkering. Visserligen kan man parkera på ICA Tunas parkering i 2 timamr med skiva men hur länge dröjer det innan de sätter stopp för att Olympen athleter utnyttja det loop hålet? Och för mig som inte är van vid Actic maskiner så var det int…

Så himmelens glad!

Händer grejer till höger och vänster och idag blev jag så himmelens glad över en av dessa. Som marknadsnisse är man ju lite (eller inte så lite) insnöad på estik tex färgkombinationer, text, utformning etc. Och för en tid sedan bad jag om hjälp med att designa den här bloggen.

Ville ha en layout som var min egen och mer som jag. Idag fick jag se resultatet som bästaste Anna har knåpat ihop. Så jättefint och jag blev faktiskt rörd att någon har tagit sig tiden att göra något så fint till mig som är precis som jag på något sätt!!!!  Är så spänd och förhoppningsvis får ni alla se resultatet snart:-)

Tack finaste Anna och Peter för att ni tar av er värdefulla tid för att hjälpa mig!!!! Många stora kramar till er!!!