Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från oktober 11, 2011

Shit vad nervös jag blev nu!

Yikes nu fick jag helt plötsligt fjärilar i magen och jag är inte ens fyndig med ord här... Har nämligen en liten hemlis att berätta. Förra veckan blev jag tillfrågad av min fd PT Jennie om jag kunde tänka mig att ställa upp som "fotomodell" för en annons för Nordic Gym.

Min första reaktion var: "what moi?" Men efter någon minuts betänketid så blev det "jamen varför inte detta året handlar ju om att utmana mig själv och vad är det värsta som kan hända?" Att jag tycker jag är lite fet och har gäddhäng. Jaha men då får jag väl bjuda på det och jag litar till 100% på Jennie att hon väljer en fin bild på mig.

Det som är skönt är ju att Nordic Gym handlar om att varenda människa ska kunna träna och jag har ju svettats en hel del timmar i deras utrustning :-) Men visst är det en mind blowing thing att tänka på att jag har gått från en 117 kilos soffpotatis som aldrig tränade till att nu hamna på en annons för träningsutrustning. Galet egentligen när man tänker…

Dagens lunch kan jag äta jämt

Ser kanske inte mycket ut för världen men detta är så himla gott. Och det bästa är att ja gräddsåsen blir lite vattnig men annars smakar det nästa lika bra fast portionen varit fryst och nu mikrad. Sånt gillar denna latmasken till kokerska :-)

http://butterfly-tina.blogspot.com/2011/05/kramig-kyckling-i-ugnen.html

Första smakprovet....

Här är min nya fina logga för "Butterfly - från puppa till fjäril"! Visst är den fin och som jag på något sätt. Kan vara det rosa och lila :-) Snart kommer det mera...