Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från oktober 12, 2011

Skönhetssömn...

... nä måste väl snart gå och lägga mig om jag ska se vacker ut på bild imorgon. Blir kondispass på morgonen, jobb och sedan till Kockums Fritid. Det är där bilden ska tas. Efter det ska jag vara med på Stinas Kick & Box pass. Puh hoppas axeln pallar men jag får ta det som det kommer. Känns som cirkeln sluts på något sätt...

Och vet du vad jag har precis fått reda på att andra veckan i november blir en testvecka på Sats Entre i Malmö. Då får ni följa med i bloggen på ett nytt träningsäventyr. Ska bli jättekul och se hur det är där. Blir faktiskt mitt första SATS besök.

Välkommen till Sportlife

Ikväll är det flyttkväll dvs jag måste rensa lite och packa. Plus kolla lite på tv, blogga, läsa boken till kommande bokträff. Ja du vet multitaska lite... men först måste jag ju uppdatera er om mitt nya andra andra hem. Första andra hemmet är ju Studio S. I mitt tidigare liv var detta Kastrup men det har det ju blivit ändring på.

Med mitt nya fina blanka årskort kommer ju nu mitt andra andra hem bli Sportlife Kronborg i Malmö. Inte en jättestor anläggning som Olympen som jag skrev om härom veckan men ett lagom mysigt stadsgym tycker jag. Åter igen måste vara något med sportiga folk men rackars vad det alltid är trevlig reception och intruktörspersonal på gym. Gäller här på Sportlife också!

Vad kommer jag hitta på här? Jo det blir nog tisdagar och torsdagar som gäller för mig. Tis är det Indoor Walking och TRX och på Tors Functional Moves och PowerStrike Impact. Men det har ni nog förstått efter allt tjat om det... Igår fick jag lära mig vad uppväxling och nerväxling betyder på en cro…

Hmmm...

Outfiten är godkänd utav maken

Igår fick jag se till att mannekänga för maken inför mitt berömda photo shot som det heter i branschen... Valet föll på denna stassen. Okej just nu bor vi ju i kartonger pga flytt så jag fick välja på att slänga kläderna på en obäddad säng eller en torkställning för att ta fotot. Då jag vill behålla min classy image fick det bli det sistnämnda.

Byxorna ser lite gråa ut här men de är svarta  Tröja i storlek 40...
Obs se även den korta armen - här ska hoodieberoende bloggerskan utmana sig själv...  Jättesköna långbyxor i storlek M hur nu fasiken det gick till men jag lovar de passar Och till sist det viktigaste blingade naglar i Nordic Gyms blåa.
Hallå hur stylish kommer inte jag vara? 

Det är nog dags!

I helgen blir det att ta fram måttbandet och kameran. Känns som min kropp bokstavligen förändras framför mina ögon varje vecka om inte varje dag. Även maken kommenterar detta så det är inte inbillning. Nu helt plötsligt på bara en vecka så är det som halva magen bara tjoff gone. Så det är dags att ta nya mått plus nya foto och som vanligt uppdateras allt här :-)