Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från oktober 16, 2011

Ska vara gästbloggare

Igår publicerades min framgångshistoria med LCHF i denna bloggen. Du kan läsa inlägget här:
http://www.finest.se/userBlog/entry.php?uid=425&beid=1884584. Jag ska även under 4 lördagar framöver gästblogga hos Philip.

Vad jag ska skriva om? Jag ska blogga om motivation och målsättning. Förhoppningsvis blir någon ute i cyberspace inspirerad att själv göra en hälsoresa. Detta ska bli spännande och jag hoppas du följer med på äventyret!

Mina nya mått

Som jag skrev i veckan så kändes det som det vart dags att ta fram måttbandet. Sist var i slutet på augusti så ca 1 ½ månad sedan. Åter igen vill jag lyfta fram vad vågen visade då och nu. Varför? För ett av mina mål detta året har varit att inte lita blint på vad mr Våg (jo vi har kommit överens om att det är en herr våg och en jäkligt surgubbe också..) behagar visa. Fast jag tycker jag har varit duktig och kämpat.

Vågen är en jättebra måttstock och jag kommer alltid fortsätta väga mig en gång i veckan som det känns nu. Anledningen är att jag har ingen kroppsuppfattning och min förnekelse sitter i ryggmärgen. Jag menar jag man inbilla sig att man bara gått upp 3 kilo fast det i verkligheten är 18 då behöver man behålla kryckor som hjälper en i processen varav vågen är en sådan.

Det jag dock har fått under detta året är en mycket mycket mer avslappnad relation med mr Våg. Ja jag ska upp oavsett hur jag tycker veckan gått, hur mensig jag än är eller vad jag nu ska skylla på. Men det är…

Får du FB pepp?

En artikel jag läste häromdagen handlade om att man på sin hälsoresa skulle söka stöd på Facebook. Och jag kan inget annat än att rekommendera det. För alla den pepp, fina komplimanger, hejakommentarer, frågor eller gilla jag får på Fejan är ovärderligt för mig för att lyckas. Hur gör du - söker du stöd bland dina vänner på FB?

Ur senaste Topphälsa nr 12