Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från oktober 18, 2011

Nu är annonsen inskickad!

Nu är det pirrigt igen. Nu har nämligen Nordic Gym skickat in sin nästa annons där jag "modellar". Och här är resultatet direkt från källan:


Annonsen ska vara med en tidning som heter STARK men jag vet inte när nästa nummer är ute i handeln så nu får ni hjälpa mig att hålla utkik!!
http://starkmagasin.se/ http://www.facebook.com/starkmagasin?sk=info#!/starkmagasin

Nya vinterjackor

Jag vart i desperat behov av ny vinterjacka i år. Slängde den gamla i våras då den börjar falla i sönder och vart flera storlekar för stor. Och den höstjacka (ja jag kallar den det för inte fasiken värmer den någonstans) som jag haft fram till nu är också väldigt stor trots att jag köpte den ifjor. Ska använda den till och ifrån gymmet med fleecetröja under fortsättningsvis så man inte svettar ner det fina.

Men man vill ju vara lite stylish så nu har jag införskaffat nya vinterjackor. Ja det blev faktiskt 2 som den lyxlirare man är... Men jag kunde inte bestämma mig och prislapparna vart generösa så jag slog till. Båda två sitter jättefint tycker jag och skönt att ha på sig något som passar. Blir ju så när kroppen är i ständig förändring - antingen för tajt eller för löst. I-landsbekymmer i kvadrat!

http://www.lindex.com/se/dam/oeverdelar/ytterplagg/6609620/Jacka/?styleId=16551535
Ja en RÖD och inte svart som alltid annars. Jag ser ett trendbrott i mitt mode liv :-)

http://www.lindex.co…

Sportlife appen

Detta är så himla bra! Sportlife har en app till min ifåne som jag laddat ner. Men den kan jag bl.a. kolla vilka pass jag är bokade och boka in mig för uppkommande. Kanon tycker denna bloggerskan!