Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från oktober 21, 2011

Jag valde livet!

Jag får väldigt ofta frågorna - vad motiverar dig och hur orkar du hålla motivationen vid liv? Min starkaste motivation är att jag valde livet. När jag vägde 117 kilo till 162 cm tillbringade jag livet med att jobba, äta  och sova. Inget kul, inget att hitta på saker och inget vart roligt. Snarare var jag konstant för trött, irriterad, deprimerad, arg, ledsen för att göra något och hade inte heller vilja att hitta på något.

Min trygga värld var hemma i soffan med skräpmat och godis. Jag umgicks endast med maken, kollegor och närmaste familj och vänner. Jag rörde inte på mig i onödan för det vart för jobbigt. Till exempel när maken och jag var på semester och på utflykt så fick jag vänta vid bussen för jag orkade helt enkelt inte förflytta min kropp. Jag hade ont överallt i kroppen och att vara social vart plågsamt för det enda som snurrade i huvudet var: vad ska jag då ha på mig, alla kommer tycka jag är fet, och jag får inte äta för mycket...

Sådant bryter ner ditt psyke sakta men s…

Denna veckans vikt

Lite stressigt här för jag är så himla seg utav förkylningen och nu ska vi iväg på efterbesiktningen utav huset. Om en vecka flyttar vi!!! Men hann upp på vågen som visade 86,6 kilo. Det är helt okej efter denna matveckan, förkylning och knappt någon träning.

Är lite svårt nu i flytten att sköta maten så har bestämt mig att dët är bara att acceptera läget och sen kör jag på igen from den 1 november. Nä nu måste jag rusa men ha en bra dag!!!