Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från oktober 23, 2011

Funderar på detta till köket...

Nä jag lovar bloggen har inte bytt inriktning. Jag lovar att imorgon kommer jag ge er en direkt rapport från gymmet och matintag :-) Men med bara en hand kvar till flytt så är min fokus lite i ofokus så att säga... Måste svänga förbi Miljögården imorgon för nu har maken och jag bestämt att följande platsar i vårt kök:

http://www.miljogarden.se/inredning-mobler/taklampor/taklampa-bumling/ i rött och denna http://www.miljogarden.se/inredning-mobler/klockor/vaggklocka-ball-clock-rod/ Vi behöver ju lite färg i köket så rött blir väl bra och det passar väl till fondväggen i köket (andra bilden i detta inlägget)?

Men också lite shopping

Att flytta en 52 tums platt-tv måste belönas med lite shopping...

Det bidde påslakan och örngott och överkast från Hemtex:
http://www.hemtex.com/sv/se/produkter/paslakanset-charlie-bomull/gra/sova/paslakanset
http://www.hemtex.com/sv/se/produkter/overkast-kalmar-dubbelsang/svart/sova/overkast

Plus 2 sådana här fina kuddar som vi ska ha ovanpå sängen. Fondväggen i sovrummet går ju i svart, resten av väggarna är vita och sängmöbler i ek. Kommer bli snyggt tror jag men vi får väl se nästa helg :-)

Det bidde även en svart och vit plastmatta till köket från Pappelina: http://www.miljogarden.se/inredning-mobler/plastmattor/plastmatta-ella-svart/ Tänkte det kunde vara både praktiskt och snyggt.

Mitt liv just nu...

Tjoho en hand kvar!!!

Idag blir det lite fler flyttkartonger, iväg med stor-TVn till svärföräldrarna och rekning på Miljögården i Lund. Väntar med träningen imorgon så jag inte förlänger förkylningen mer än nödvändigt. Ska också på massage imorgon kväll. Jisses sist blev ju rumpan helt blå och nu är det dags för benen.... Ajajaj men nödvändigt! Och nej det blir inte fotobevis...