Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från oktober 27, 2011

I got good news and bad news...

... vad det gäller zumban. Vet inte om jag fått en överdos men det lockar inte lika mycket längre. Eller så har jag fastnat för mycket för styrketräningen :-) Men detta är en av mina favvolåtar: http://youtu.be/R4jfNhXjEdg Framför allt kanske för jag gillar Pitbull.

En sak som jag tröttnar på vad det gäller min zumbakompetens är att jag kan fasiken inte snurra. Blir så himla yr. Finns det något tricks eller övar man upp det eller är vissa bara osnurrbara? Plus att mina lår fortfarande är för tjocka för de där snitsiga stegen i sidled.

Men vet ni vad??? Jag kan numera stretcha framsidan av låret stående!!!! Har jag inte kunnat under hela min hälsoresa utan detta har varit ett mål för mig. Jag har stretchat och stretchat och övat och övat. Och det har gett resultat plus att låren och rumpan blivit mindre. Så himla glad för detta och stolt!

Citat a la Butterfly

Intressant mr Våg

Jag brukar ju väga mig på fredagar men denna veckan har vågen stått framme och i måndags kände jag - lika bra och tar tjuren i hornen (skulle jag egentligen aldrig våga - skulle du? Ja okej kanske en bebistjur då...). Hmm 85,9 kilo trots matfrossa i helgen och ingen träning. Jaha.

Tisdagmorgon vad visade mr Våg då? Jo men 84,9 - what? Och onsdag? 84,4.... Och imorse då? 83,9 - äsch nä nu driver mr Våg med mig och jag vågar inte tro på någon siffra. För om detta skulle stämma så är det ju ny bottennotering för i år och bara 0,5 ifrån min absoluta bottennotering under min resa.

Visserligen har jag skött mig exemplariskt och tränat bra men jag vågar inte hoppas på något ting längre när det gäller vad vågen ska visa eller inte imorgon. I will go with the flow men uppskattar alla tummar och tår som kan hållas för att detta är sant.

Ni får väl checka in imorgon och se det officiella resultatet och sista invägningen i lägenheten för om 21 timmar får vi nycklarna!!! Nä kommer ingen timmesnedr…

Tar till en vinnande pose...

..för att illustrera att vi har en dag kvar till take-off