Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från oktober 31, 2011

Bästaste och finaste Lottan!

Fick finbesök idag i form av Lotta och titta va fint hon har pyntat - värsta proffset är hon! Och inte bara det hon är snällast och trevligaste Lottan oxå!
 Uppackat pynt Och elakaste pumpan in the hood har vi nu! Det gäller ju att sätta sig i respekt!  Ljuset är on Myse i soffan medans man bloggar - kan man ha det bättre?  Tack Lotta du gjorde verkligen min dag!!!!

I am back...

Okej det har ju varit lite radioskugga här på bloggen sedan i fredags morse. Tror inte det har undgått en enda själ att maken och jag har flyttat till drömhuset. Har ju försökt att uppdatera lite på fb-sidan så ni har ju kunnat föja med där :-)

Nu har vi landat lite men jisses vad vi är slitna. Har jobbat hårt och det känns i kroppen. Men vi är så lyckliga och nöjda så det är definitivt värt det. Borde ha bränt en kalori eller två i detta flytt boot camp men maten har inte heller varit hyfsat. Fast det visste jag och imorgon kör jag igång.

Här kommer lite bilder så ni kan stilla the urge för Tinas flyttbilder...

Det första maken installerar...  Och frugan...  Coolt blått ljus... men det är rena Transformer 13 här hemma för alla maskiner piper på en när de är klara och de ger sig inte. Nog maken som har ställt in det på något sätt. Måste undersökas...  Maken blev mäkta imponerad av pizza boxen i frysen  och istärningslådan.  Tror inte jag har diskat så mycket i mitt liv och mina händer är to…