Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från november 1, 2011

Har du testat Gymsticks?

Det finns ett pass på Studio S som jag inte testat ännu och det heter Gymsticks. Det är kl 10 på onsdagar så av naturliga skäl har det varit lite svårt att ta sig till det passet. Har ju trots allt ett jobb att sköta :-)

Men denna veckan när jag är ledig så tänkte jag passa på. Vad det är? Typ en pinne med gummiband som man gör styrketräning med om jag förstått rätt. Här kan du läsa mera: http://www.gymstick.net/

Har du testat Gymsticks? Vad tyckte du?

Utvärdering och nytt mål

Jaha då är ju oktober slut och vi är inne i novembers första dag. Då är det också dags att utvärdera månadsmålet och sätta upp ett nytt. Mitt oktobermål var ju att utmana mig i varje träningspass och det tycker jag verkligen jag har gjort. Har ökat en hel del i vikter i gymmet och älskar känslan av att känna sig stark.

Mitt mål nu under november är att göra medvetna kostval. Om jag ska ha någon chans att nå mitt slutmål på 78 kilo så måste jag skärpa till kosten ett snäpp till. Därför går jag tillbaka till ett fungera koncept. Det blir ingen mer pizza eller pommes förrän min födelsedag den 28 dec. Utan nu kör jag LCHF a la Tina fullt ut. Vad är ditt novembermål?