Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från november 2, 2011

Vill man kan man

Not my cup of tea

Okej hjälpte ju inte att min mobil ringde precis i avslutningsstretchen och jag fick rusa ut. Tycker inte om att göra så men denna veckan är jag ju på hantverks-duty så då har man inget val. Det var Lutz som ringde och ville leverera och montera min monstergarderob 1 ½ timme tidigare. Yikes in i bilen och rusa igenom duschen för att kunna öppna dörren påklädd.

Men åter till ämnet dagens träning. Inledde med en timme på löpbandet i intervaller med 3 kgs hantlar, incline 8,0 etc. Sedan var det dags för gympinnen. När jag säger att det inte var min cup of tea så beror det mer på min kropp än på pinnen.

Mina svaga punkter är ju mina axlar och deras rörlighet men det har ju blivit mycket bättre detta året, min svanskota som blivit mycket bättre men som gör det svårt när man ska ligga ner på rygg och upp med benen i luften - all belastning hamnar ju där samt mina knä. De sistnämnda har ju fått bära på rätt många extra kilo och det märks.

Därför funkar tex TRX mycket bättre för mig. Dels s…

Sören och jag

Usch känner igen mig från det ständigt resande och dålig flygplatsmat och katastrofval dvs ständigt tuggande på något söt för man vart så uttråkad på tex långflygen. Så himla glad att jag gjorde ett aktivt val och bytte jobb så jag kan satsa på mig själv och min hälsa. Förhoppningsvis leder det till att jag inte får diabetes och råkar ut för samma öde som Sören. Men då gäller det att hålla sig på mattan.

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/soren-gyll-jag-var-svag-for-efterratter_6594830.svd