Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från november 4, 2011

Jättekul träning!

Liten sovmorgon idag sista semesterdagen men morgon började med att packa upp några flyttlådor. Sedan var det dags att bege sig till Malmö och Sportlife City. Har ju inte varit där tidigare så vart lite nyfiken. Blev varmt välkomnad av Filippa som tom kom ihåg mig från Kronborg. Det kallar jag kundservice :-)

Körde först 50 minuter på löpbandet innan det var dags för ViPR. Det uttalas tydligen Viper - just so you know. Passet var på 30 minuter och man jobbade i intervaller. Först en övning med ViPR:en och sedan en kondisövning också vidare. Kondisövningarna kunde bestå utav stepbräda, puckla på sandsäcken med en ViPR, hopprep, rockring med vikter i (jättekul - det var länge sedan...) och en Flowin-matta.

Svettigt vart det men passade mig alldeles utmärkt. Inget liggande på golvet där svanskotan belastas och lagom utmaning för mina axlar. Fartfullt och kul helt enkelt. Enda problemet är att passet är på tisdagar kl 11 och fredagar 11.30. Så det blir väl på julledigheten nästa gång om d…

Denna veckans vikt

Först invägningen i huset visade på 84,3 kg. Helt okej med en vecka utan lika mycket träning (dock flytt) och oregelbundna mattider plus det månatliga besöket. Är lite sladdhandikappad just nu så bilden kommer på fejansidan.