Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från november 6, 2011

The lyxrum

Jaja lugnar er jag lägger ut bilder så fort det går och idag blir det en exklusiv visning utav mitt lyxrum. Idag när jag hade tjejbesök så fick vi ett litet Heineken moment...

Monstergarderoben (rummet är lite smalt så det är svårt att fota men jag tror you get the picture)
 Fina fondväggen och spegel jag hittade på XXXLutz igår  Fina mormorsgungstol med finkudden och min rosa prinsessehäst som Eva gjort till mig :-)

Upp och ner helg

Igår morse när jag vaknade så gjorde jag misstaget att väga mig. Inbillade mig väl att jag gått ner typ ett kilo lite så där mirakelöst under natten för att nå mitt mål under Utmaningen (återkommer till den snart). Men inte sjutton hade jag det. Och då blev jag så innerligt TRÖTT. Trött på att träna, trött på att äta rätt, trött på att alltid käckt svara att ja men... Whatever!!!

Maken försökte peppa men surpuppan bara surade. Hon fick sitt arsle till gymmet och kände snälla prata inte med mig, titta inte på mig och lämna mig bara i fred. Men efter 20 min surade på crosstrainer och ett BodyCombat-pass plus lite kloka ord från Lotta och Malin så var puppan mindre sur :-) Tog ett beslut på vägen hem - ja du kommer bli frestad big time vid middagen på kvällen men äta vad du vill utav maten.

Då kände det helt plötsligt mindre stressigt och frustrerande. Vad blev det då? Jo en massa goa proteiner i form utav kyckling, oxfile och lax. Plus såser till det. Och ja 5 skivor nybakat bröd med sm…