Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från november 7, 2011

Jättefint gym

Hemma i bloggsoffan efter ett svettigt pass på SATS Entré. Fick inte riktigt rätt på uppladdning på FB utav foton (hmm varför uppdaterade FB appen...) men här nedan kommer kvällens skörd. Fast först lite om passet. Sarah och jag var där i god tid så vi värmde upp lite på löpbandet sedan var det dags för vårt livs första Kinesis-pass.

Det var en mindre grupp på cirka 7+8 personer som deltog och vi började med uppvärmning i gymmet. Anledningen var att salen där Kinesis-maskiner stod är rätt liten. Först joggade vi 3 varv runt hela gymmet. Efter det utfall, grodhopp, björngång m.m. Gäller inte att vara blyg när man har arselet högt i vädret samtidigt som man "graciöst" ska förflytta sig...

Ska vara ärlig så fick jag först lite panik när instruktören säger nu ska vi springa som uppvarvning. Det är som att säga Tina lös den här matte-ekvationen där Pelle springer i 10 km i timmen i en kvadrat och hur långt hinner han på 5 sekunder dvs total black-out. Hatar!

Känner hur jag likso…

Mitt livs första pass på SATS

Då är det snart dags. För vad då? Jo mitt livs första träningspass på en SATS anläggning - nämligen SATS Entré i Malmö. Ska bli väldigt spännande. Min underbara träningsvapendragare Sarah ska följa med mig. Blir ju kuligare om man är fler. Hoppas också Nelle kan joina oss på något av passen senare i veckan.

Ikväll heter passet "Kinesis" som vi ska testa. Har aldrig hört talas om det men enligt hemsidan så är det: "Klassen för dig som tycker om tuff och utmanande träning med fokus på övningar där man engagerar hela kroppen. Energi och intensitet präglar klassen som syftar till att förbättra din uthållighet, styrka och balans med bålen som utgångspunkt."

Ja men det blir nog bra. Likasom på Actic Olympen så är klasserna färgkodade vilket jag tycker är himla fiffigt. Detta passet är ett blått vilket innebär: "Klasser för dig som tycker om tuff, intensiv och enkel träning!" Så vi kommer nog att svettas ordentligt.

Förresten hur är det på SATS? Det är ingen klä…

Införskaffat boken

Nu ska jag vara ute i god tid dvs inte läsa de sista 200 sidorna dagen innan bokklubben träffas. Tror du jag gör det?

Finhallen

Som inflyttningsgåva från JM får man 2 timmars hantverkshjälp till tex spika upp tavlor etc. Vi valde att utnyttja timmarna till att få hallmöblemanget uppsatt. Smidigt!