Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från november 8, 2011

Är jag galen?

Vad tror ni FightCircuit inleds med? Nämen löpning och diverse övningar medans du springer. What the f¤%k varför utsätter jag mig för detta :-) Försökte ignorera de andras flåsande i nacken och kör på så gott jag kan. Och en vacker dag ska jag också kunna korsa benen och springa sidledes så det så!

Men ibland undrar jag hur crazy jag egentligen är som utmanar mig så här. Jag menar på dagens pass var det ingen annan som släpar på 20 kilo extra. Snarare this is the fit crowd. Och ja jag fick åter igen modifiera olika övningar så jag kan utföra dem. Men att ge upp? ALDRIG!

Jag körde skiten ur mig och vart nästan spyfärdig. Fast vet ni vad jag gjorde för första gången och riktigt snyggt om jag får säga det själv??? Dips (klicka här om du inte vet vad det är)!!! Har inte litat på att mina axlar, handleder och min armstyrka skulle fixa detta. Så jag har alltid fegat ur. Inte idag och jag kunde ju!!!! Så stolt och nu ska jag öva på detta så jag blir ännu bättre.

Detta är vad mitt äventyr h…

Idag är jag en fighter

Okej dag 2 på SATS äventyret och ikväll är det FightCircuit på schemat. Vad är det? Enligt SATS hemsida så ska jag bli en fighter: "Ultimate Fighting, MMA, Taekwondo och Karate - FightCircuit är en klass inspirerad av kampsportare och sättet de tränar på. FightCircuit är höstens tuffaste nyhet och uppbyggd kring olika stationer där du utmanas att öva upp din snabbhet, spänst, styrka och balans. FightCircuit vänder sig till dig som gillar tuff och effektiv träning. I grunden är det den egna kroppen som används och du behöver inte oroa dig för vare sig blåmärken eller att ha med en träningspartner."

Spännande kväll som väntar och överlever bloggerskan så lär ni kunna läsa om det här :-)

50 dagar...

...kvar till min födelsedag. Hur gammal jag blir? Detta året är det en 3:a och en 9:a som gäller. Detta innebär också att det är 50 dagar kvar innan mitt årsmål. Känns väl sådär möjligt men it ain't over until the fat lady sings...

Okej en bit kvar men jag kämpar vidare