Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från november 9, 2011

Klockan har spikats upp

Idag vart maken och jag på Miljögården och hämtade väggklockan och taklampan som vi hade beställt. Och titta så fint det blev med klockan. Lampan kommer upp i helgen men det kommer också bli jättefint. Lovar mer bilder kommer :-)


Har idag också beställt två mattor till från Pappelina för vi har blivit kära i den vi har i köket. Precis som du sa Anna :-) Så en Molly lila till finhallen och en Molly grön till grovköket. Kommer bli så fint och vi känner oss redan så hemma här i huset.

Goodie bag från Nordic Gym

Titta vad jag hittade i nya postlådan idag... Och vad fanns i? Jo en fin t-shirt och sneak peak utav annonsen...  Får väl sätta på mig tröjan och slänga upp ett foto så ni ser så fin den är. Tack Nordic Gym!

Dags igen tror jag

Idag fick jag åter igen ställa in armstöden på min kontorsstol för de vart för långt utifrån kroppen. Och den senaste veckan känns det som något hänt med kroppens form. Snabbmätte mig igår morse och då verkar det som ytterligare 2 cm försvunnit från midjan. Men detta var i yrvaket tillstånd kl 06 så i helgen blir det dags för ny mätning. Är ju nästan en månad sedan sist...