Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från november 12, 2011

Kalla mig Alternativ-Tina

Jag är en sucker för cirkelträning dvs olika stationer där man ska göra en specifik övning. Oftast i intervaller tex 45 sek sedan fortsätter du till nästa. Gårdagens Crosstraining vart ett sådant pass. Ja okej det inledes med gåsalöpning men nu bara gör jag det.

Det som dock ställer till det lite för mig är följande: axlarna, svanskotan, knäna, för många kilo och ibland feghet. Och en station igår var kullerbyttor. Yeah right då gäller all the above. Som tur är har jag en stor bank av övningar i huvudet nu för olika muskelgrupper. Så när instruktören går igenom övningarna går jag igenom i mitt huvud vad min övning kommer vara.

Jag fick faktiskt beröm igår trots att jag inte gör de rätta övningarna eller min variant av det hela. jag vill ju inte stå still, eller skada mig eller maska så därför kör jag på så gott jag kan. Fick beröm för min TRX-teknik :-) I love TRX och blev jätteglad när jag såg banden vid en station. Fick också beröm för mina alternativa övningar. Instruktören sa att …

Nya mått

Idag vart det ju dags för måttbandet. Ytterligare 8 centimeter har försvunnit! Nu har totalt 94,5 cm tränats och ätits bort under detta året. Det är jag jäkligt nöjd med. Du kan se resultatet på denna sidan. Och notera att jag är 3 cm mindre i midjan från min botten-notering på 83,4 fast jag väger 1 kilo mer. Training is the shit även om jag fortfarande surar över mr Våg :-)