Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från november 19, 2011

Positivt överraskad...

Idag var det dags... att testa receptet på LCHF 2 minutersbröd som jag skrev om härom dagen. Jag är en kräsen tös även om jag har förbättrat mig avsevärt men jag är alltid lite skeptisk till nya matgrejer :-) Fast har man fått mandelmjöl utav Anna måste man ju testa. Och jisses jag blev överraskad!


Alla ingredienser  Röran är redo - ska detta bli bröd....  Waiting...  Hmm är detta färdigt? Ser ju inte ut som på bilden men i och för sig det gör det väl aldrig :-)  Okej nu kör vi - ekologiskt Bregott, skinka och ost så då ser vi inte fejkebrödet  Joho det vart faktiskt gott! Jag blev faktiskt mätt på en halva (jag och mina portionsstorlekar..). Detta kommer jag gör om och tack till Anna!!!!

Fylld av energi!

Jag är fylld av energi och känner mig så lycklig! Maken är lite trött på mig för han tycker jag ska tagga ner :-) Men jag kan inte! Känns så befriande att jag tagit mitt beslut och jag känner mig stark. Körde på som tusan på styrketräningen igår morse och mina ben är möra idag. Imorse vart det dags för överkroppen och tricepsen är redan skakiga :-)

Jag älskar träningen. Min nya drog of choice och är man en beroendemänniska så är man. Men jag tar träningen framför socker anytime. Plus att jag är inte dum när jag tränar. Vill ju inte bli skadad etc. Fast åter igen jag vet att jag tränar mycket men jag lyssnar alltid på kroppen.

Apropå kroppen så har jag börja ta lite mer foton på mig själv. Inte så lätt med ifånen för man ser ju ut som ett ljushuvud hela tiden. Anledningen till detta är faktiskt just huvudet. Jag behöver få in i mitt huvud hur jag egentligen ser ut dvs vad jag har åstadkommit under detta året. Här kommet ett axplock - kollar du min fbsida så har du nog redan sett dem :-…